Pages

Tuesday, January 18, 2011

MarAh Itu GansTer,BajEt GangSter,pAling ganSter

Mata bertentang mata, bak minyak disambar api..
Jangan la asyik bercinta, semua kerja tak jadi…


Ha…mahal lagu ni tau..korg tak tau tape..skru drebar punya rahsia…hehehe… ooorait, hari ini skru drebar tekanan,tensi dan sedikit bengang,kita akan meroyan perkara menangani masalah2 seperti ini… hehehehe…

Sebenarnya, bak kata motivator aku pernah attend,uncle ad. Marah2 ni actually datang dari diri kita sendiri..kalau org kutuk,tengking, tapi hati kita dah angau,gila tak torah hidup,kompom kita tada tekanan atau marah marah macam org gila(tada kaitan) org gila pon tak marah kalau kata dia gila… ha…tgok,ini permainannya..dari hati…macam dalam satu lagu ni la…aku pon lupa sapa singer dia.. bila hati kian bersih fikiran pon akan jernih,semangat hidop yang gigih prestasi mudah diraih, namun bila hati keruh batin selalu gemuruh, seakan dikejar musuh dengan ALLAH kian jauh…yeah..jagalah hati anda..
Kalau marah,ape yang korg buat..?skru drebar punya cara, cari kuceng sekor ,then bagi makan..gaya gigih kuceng tu makan kompom buat korang tenang..hehehehe..walaupon susah,tatap mahu dikunyah… ada sekor nama avatar,kebulur gila..amplang dkat tjuh biji dia kunyah..gangster…gangster…


Tak boleh pakai? Telan cokelat kadburi 3 kilo…gas endophine rembes banyak..buat korg lagi ceria… tak boleh pakai gak? Tido…tak boleh gak? Sembahyang lah wahai hamba2…mengadap tuhan yang maha ESA.tak boleh gak? Baik mati ah korg..hahahaha..cool..cool…tgok2,aku bejaya meredakan kemarahan aku..(smabel senyum sorng ngadap choco) baiklah kawan2,shabat2,smpai disini ye tazkirah kita… meroyan ,meroyan lah selalu..selamat beramal….chal mere bhai…

0 comments:

Post a Comment

Latest Fashion Trends