Pages

Monday, February 28, 2011

KalaU.....Kini.....

kalau kau tahu
aku suka kamu
pasti hatimu
berdegup laju

kalau kau tahu
aku syang kamu
pasti tingkahmu tidaklah kaku

kalau kau tahu
aku untuk mu
pasti kau beri
hati mu padaku...selamanya....

kini ku tahu
kau suka aku
meletup duniaku
ingatkan kamu

kini ku tahu
kau sayang aku
melayang jiwaku
keawanan baldu

kini ku tahu
kamu untuk aku
ku pegang hatimu
buat selamanya.......



p/s..haK ciPta teRpeliHarA SkrUdRebaR

Tuesday, February 22, 2011

diHina

Membe aku hina spekear oldies...


Macam haram punya member...speaker bapak aku beli long time ago dihina seperti tupai atas pokok. Cela...cela.........altec lensing la...sonic gear la...speaker aku ni lagi function weh...siap ada lampu kuneng kat tengah..grand2....hahaha..
Sejarah speaker ini atau lebih dikenali sebagai pembesar suara adalah bermula dari kurun ke 18... dimana seorang tua yang gagal mencerap dengan baik..lantas anak pakcik tu tros cipta satu alat yang boleh menguatkan lagi suara dia..(sayang bapak beb) pastu mula la geng2 artis artistik ni develope speaker ne ha..bagi boleh buat konsert..bayang kan la kalau konsert tak guna mic ngan spekar, mau kanser pita suara ko...ha...gengster...gangster....
So..for conclusion.....oldies never down...new comer always loser...hahaha....jadilah orang tua yang disayangi..tenkyu.

Tuesday, February 1, 2011

piCaSa


Ha…..HA….ni aku dah smpai rumah..orait..tadi skrudrebar masak oooo bersama adik beradik sibling skrudrebar…hehehehe…skrudrebar ada sumting nak share ngan korang ne…jeng..jeng..jeng..

Aku baru try satu software ni..tatau la kalau u olls suma dah cuba..lalalal… nama beliau….PICASA.. ha….grand…gerand…..dgar nama pon terbaik…skru drebar adjust2 gmbar guna picasa ni..stail la gak.. dia kata dari google..tapi ntahla…

Ha….saja nak meroyang…kalau korang nak try picasa ni…search je kat tenet…kompom boleh cari pulak…. Hahahaha….chow chin chow…..skru drebar meroyan…

P/s..ada gmbar skrudrebar yang dah di edit..nmpak la macho ket..hahahaha…

Latest Fashion Trends