Pages

Tuesday, February 1, 2011

piCaSa


Ha…..HA….ni aku dah smpai rumah..orait..tadi skrudrebar masak oooo bersama adik beradik sibling skrudrebar…hehehehe…skrudrebar ada sumting nak share ngan korang ne…jeng..jeng..jeng..

Aku baru try satu software ni..tatau la kalau u olls suma dah cuba..lalalal… nama beliau….PICASA.. ha….grand…gerand…..dgar nama pon terbaik…skru drebar adjust2 gmbar guna picasa ni..stail la gak.. dia kata dari google..tapi ntahla…

Ha….saja nak meroyang…kalau korang nak try picasa ni…search je kat tenet…kompom boleh cari pulak…. Hahahaha….chow chin chow…..skru drebar meroyan…

P/s..ada gmbar skrudrebar yang dah di edit..nmpak la macho ket..hahahaha…

0 comments:

Post a Comment

Latest Fashion Trends