Pages

Tuesday, February 22, 2011

diHina

Membe aku hina spekear oldies...


Macam haram punya member...speaker bapak aku beli long time ago dihina seperti tupai atas pokok. Cela...cela.........altec lensing la...sonic gear la...speaker aku ni lagi function weh...siap ada lampu kuneng kat tengah..grand2....hahaha..
Sejarah speaker ini atau lebih dikenali sebagai pembesar suara adalah bermula dari kurun ke 18... dimana seorang tua yang gagal mencerap dengan baik..lantas anak pakcik tu tros cipta satu alat yang boleh menguatkan lagi suara dia..(sayang bapak beb) pastu mula la geng2 artis artistik ni develope speaker ne ha..bagi boleh buat konsert..bayang kan la kalau konsert tak guna mic ngan spekar, mau kanser pita suara ko...ha...gengster...gangster....
So..for conclusion.....oldies never down...new comer always loser...hahaha....jadilah orang tua yang disayangi..tenkyu.

0 comments:

Post a Comment

Latest Fashion Trends